Fjäderholmarnas Bryggeri och Brewpub

Våren 2014 slogs dörrarna upp till Fjäderholmarnas Bryggeri. Här har Pelle och Andreas öppnat ett mikrobryggeri med integrerad pub, en så kallad BrewPub, vilket erbjuder besökaren möjligheten att provsmaka ölet på plats direkt ur öltankarna. Detta koncept är relativt ovanligt i Sverige idag och ger besökarna en annorlunda och unik upplevelse. Det är också intressant att förenas med den sprithistorik som funnits på ön sedan det berömda brännvinskriget under 1870 och 1880 talen.

Ambitionen är att kunna erbjuda besökarna ett genuint och hantverksmässigt öl som etsar sig fast i smakminnet ett tag. För både privatpersoner och företag finns det möjlighet att få en upplevelse i form av ölprovning och hantverket bakom ölbryggning.

På BrewPuben testas nya ölsorter direkt på besökarna och får ett direkt utlåtande. Under de första året kommer 4-5 ölsorter med fokus på överjäst öl, dvs. ale. Utöver detta kommer killarna att experimentera vitt och brett med allt från obskyra kryddor till traditionella svenska råvaror.

Varför inte prova en öl eller två innan nästa middag på Krogen?

Hemsida Fjäderholmarnas Bryggeri >>