Gert Klötzke firar julen med oss i år igen

Det var för 11 år sedan som gastronomiprofessor Gert bestämde att julbordet skulle bestå av klassiska smaker i form av små rätter. Den tanken består men utvecklas ständigt. 

Ekologiska charkuterier

Viktigt för oss är att vi enbart har ekologiska charkuterier på vårt julbord.
Gerts gamla kollega har en speciellmetod att tillverka våra ekologiska charkuterier.

Läs gärna mer om det här, www.besh.de (Sidan finnas endast på tyska).

Välkomna alla veganer

Sedan 2016 har vi tagit fram rätter helt anpassade för dig som är vegan. Det finns både kalla och varma rätter och självklart såser som passar till.

vegan_2.jpg

Exempelrätter från det gröna bordet
Terrin på gula & röda linser, Terrin på saltbakad selleri, Terrin på grillade grönsaker, Terrin på oumph & curry, Terrin på potatis, jordärtskocka & senap, Blomkålsterrin, Terrin på jordärtskocka & tomat, Terrin på grillad paprika & majs, Terrin på tofu, Rostade rotsaker,  Potatissallad med senapskräm, Tomatsallad med honungsvinägrett, Frissésallad med päron- & valnötter,  Morotssenap, Mangoketchup, Tamarind-  & aprikossås, Miso- & Chillisås,  Lökmarmelad, BBQ sås, Hummus på gröna ärtor, Quorngryta med chili- &  choklad, Veganbullar.