MagasinET

Festlokalen på Fjäderholmarna

 

VÄLKOMMEN TILL MAGASINET.  Stället för en lyckad fest

Fjäderholmarnas Magasin är vår festvåning och ligger en kort promenad från krogen. Här arrangerar vi er privata fest, bröllop eller evenemang som ni vill ha det. Hos oss finns massor av möjligheter och vi kan duka för upp till 200 personer. Under September 2019 - Mars 2020 genomgår Magasinet en renovering och ombyggnad. När vi är klara med ombyggnaden kommer vi erbjuda en uppdaterad och flexibel festlokal med inbjudande uteplats, lounge samt matsal.

OM LOKALEN

Stor uteplats med direkt sjökontakt för mingel för upp till 200 gäster. Middag i Magasinet för upp till 200 gäster. Vi kan i nuläget inte tillhandahålla några bordsplans-layouter, men vi återkommer med det i April 2020 när vi kan provmöblera den nya planlösningen.
Vi beräknar dock att kapaciteten ser ut ungefär så här:

Långbord - 200 gäster
Öar - 90 gäster
Honnörsbord Gaffelform - 140 gäster

MAT OCH DRYCK

Ni hittar våra menyer under “meny och bufféförslag” nedan, men vi tar gärna emot era specifika önskemål. I dryckesväg erbjuder vi ett brett sortiment som passar till fördrinken, måltiden, kaffet, vickningen och nattklubben både med och utan alkohol.

LOKALHYRA

Lokalhyran på magasinet är 15 000 kronor och inkluderar: befintligt möblemang, möblering, dukning med linne, glas och porslin, städ, serveringspersonal, ljudsystem anpassat för bakgrundsmusik samt mikrofon för tal eller liknande. Ni har tillträde till lokalen mellan 18:30 - 01:30 under evenemangsdagen om inget annat avtalats.

BOKNINGSAVGIFT

När ni har bekräftat er bokning fakturerar vi en bokningsavgift á 10 000 kronor. Denna bokningsavgift är ej återbetalbar vid en eventuell avbokning, men dess värde kommer att räknas av på den slutgiltiga debiteringen efter genomfört event.

BOKA

Använd med fördel formuläret “bokningsförfrågan” nedan.
Vi ser över bokningsläget och återkopplar om önskat datum är ledigt,
eller om vi ska sätta upp er på en väntlista alternativt titta på andra datum.
När vi kommit överens om ett datum som passar skickar vi en preliminär bokningsbekräftelse som ska bekräftas inom 72 timmar från bokningstillfället för att inte tas bort automatiskt. I samband med att ni bekräftar er bokning med betalkort ska ni även fylla i faktureringsuppgifter för bokningsavgiften. När er bokning är bekräftad skickar vi en faktura på bokningsavgiften á 10 000 kronor.

FRÅGOR KRING MAGASINET

Har du frågor gällande vad man kan göra på magasinet eller annat du undrar över vänligen skicka ett mail till: festvaning@fjaderholmarnaskrog.se eller ring 08-718 33 55.

 

Karta över fjäderholmarna med Magasinet